Левова частка ягідних і овочевих агропідприємств дотримуються стандартів якості або працюють над цим
34% малих і середніх агропідприємств у секторі фруктів та 47% у секторі овочів вже впровадили і дотримуються міжнародних стандартів якості (Global G.A.P., ISO, HACCP та інші).
Про це свідчать результати опитування, яке у 2017 році на замовлення проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» здійснила компанія GfK.
В опитуванні щодо моделі роботи малих і середніх агропідприємств взяли участь 303 респонденти, з якими працює проект USAID.
Працюють над впровадженням стандартів якості на своїх виробництвах 56% респондентів у секторі фруктів і 41% – у секторі овочів.
І лише 11% та 12% компаній відповідно у сегментах ягід і овочів не займаються впровадженням стандартів якості.
AgroTimes
Додати коментар