Володимир-Волинська птахофабрика запускає виробництво курятини під новим брендом
Група компаній Openmind запускає виробництво курятини під новим брендом ‒ «Епікур». Виробництво м’яса здійснюється на потужностях Володимир-Волинської птахофабрики (ТМ «Чебатурочка»), яка входить до десятки найбільших виробників м’яса птиці в Україні, пише портал «ДЕЛО».
У вересні 2017 року співвласник компанії Олексій Коваленко анонсував запуск нової торгової марки, більш преміальної порівняно з «Чебатурочкою».
«Технологія вирощування, яку ми плануємо використовувати, має вищу собівартість. Водночас за рахунок ефективності виробництва це подорожчання буде не таким значним. Ціни будуть вищі за середні», ‒ зазначав Олексій Коваленко.
За його словами, частина потужностей буде віддана під виробництво нової продукції.
«Наскільки ця квота буде великою, залежить від ринку ‒ від того, як відреагує покупець. Реалізація інвестпроекту безпосередньо пов’язана з поліпшенням якості продукції та сприятиме збільшенню цієї квоти. Тому ми і зберігаємо поки дві торгові марки», – говорив Олексій Коваленко.
Додати коментар