Елеватор

Пирятинський сирзавод почав випускати аналог данського сиру хаварті

Пирятинський сирзавод почав випускати аналог данського сиру хаварті

Пирятинський сирзавод, що входить до групи компаній «Молочний Альянс», розширив лінійку своїх продуктів унікальним для українського ринку сиром. Він виготовляється за аналогією відносно молодого, але вже знаного в Європі данського сиру хаварті.

Про це повідомила прес-служба «Молочного Альянсу».

Новий сир Пирятинського сир заводу, який отримав назву «Пирятин», має ніжну, еластичну, однорідну текстуру з наявністю вічок щілеподібної форми. Він дозріває протягом 30 днів та має виражений сирний смак з легкою кислинкою.

Сир «Пирятин» добре плавиться, тому його можна використовувати для виготовлення сендвічів і салатів, супів, пасти та страв із овочів. Його також можна як закуску з фруктами, горіхами та білим вином.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!