Право експорту до ЄС отримали ще два виробники харчових продуктів
Ще два українські підприємства з виробництва харчових продуктів тваринного походження отримали право експорту до країн Євросоюзу: підприємства з виробництва молока і молокопродуктів та з виробництва риби і рибної продукції.
Про це повідомили у Держпродспоживслужбі.
Тепер до країн Європейського Союзу мають право експорту 283 українські підприємства, в тому числі 103 виробників харчових продуктів, зокрема, виробники м’яса птиці, риби, меду, яєць, молока та молочних продуктів.
Також до ЄС можуть експортувати 180 підприємств-виробників нехарчових продуктів тваринного походження, таких, як пухо-перова сировина, шкірсировина, корми для непродуктивних тварин, субпродукти нехарчові, племінний матеріал, інші нехарчові продукти тваринного походження.
Упродовж 2016-2017 років Держпродспоживслужба проводила переговори з 22 країнами щодо експорту української продукції тваринного походження.
Додати коментар