Агромаркет

Підрозділ «Монсанто» купує розробника програмного забезпечення VitalFields

Підрозділ «Монсанто» купує розробника програмного забезпечення VitalFields

Компанія Climate Corporation, підрозділ компанії «Монсанто», придбає VitalFields –компанію, що займається розробкою програмного забезпечення для управління сільським господарством з головним офісом в Естонії.

Про це повідомила прес-служба «Монсанто».

Команда VitalFields приєднається до Climate Corporation для спільної роботи над поширенням провідних цифрових технологій серед фермерів світу.

VitalFields, представлена сьогодні в семи європейських країнах (у тому числі й в Україні), пропонує аграріям простий у використанні інструмент з планування, управління та аналізу для польових робіт, включно з відстеженням та звітуванням щодо всіх внесених матеріалів, що допомагає забезпечити дотримання екологічних стандартів Європейського Союзу.

«Нашою метою у Climate Corporation є створення однієї централізованої платформи цифрового сільського господарства, яка надасть фермерам інструменти, необхідні для оптимізації їхньої роботи, ‒ говорить Майк Штерн, генеральний директор Climate Corporation. — VitalFields побудувала успішний бізнес, що охоплює кілька країн Європи, і ми бачимо, як їхні цифрові інструменти можуть доповнити пропозиції нашої платформи Climate FieldView у майбутньому».

За його словами, це придбання є першим виходом Climate Corporation на європейський ринок.

Інструменти VitalFields залишатимуться у продажу в Європі. Climate Corporation планує розширити базу користувачів VitalFieldsі.

За підтримки найпотужнішої системи аналізу та обробки даних і наймасштабнішої мережі польових досліджень у аграрній галузі провідна платформа Climate FieldView від Climate Corporation надає індивідуалізовану аналітичну інформацію, яка допомагає фермерам з упевненістю приймати рішення на підставі даних для збільшення потенціалу врожайності, підвищення ефективності та управління ризиками.

Платформа Climate FieldView працює з 2015 році і на сьогодні охоплює понад 95 млн акрів землі у США та Бразилії та понад 100 тис. фермерів США.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!