Елеватор

BASF розширює присутність у Східній Європі

BASF розширює присутність у Східній Європі

 

Концерн BASF розширює свою присутність у Східній Європі — 10 листопада компанія відкрила своє представництво у Грузії. Урочистий захід з нагоди відкриття офісу відбувся за підтримки уряду Грузії та посольства Німеччини в Грузії.

Концерн BASF працює у Грузії через своїх дистрибуторів уже кілька років. Відтепер у Тбілісі є офіційне представництво компанії, основні напрями роботи якого — будівництво та різні галузі легкої промисловості.

«Ми пильно стежили за розвитком економіки в Грузії останніми роками та раді, що країна стала на шлях сталого розвитку. Найближчими роками очікується розвиток багатьох проектів: заплановано чи вже реалізується будівництво нових портів, індустріальних парків, нафтопереробних заводів, транспортних сполучень, інфраструктурних та туристичних об’єктів, а також підприємств в різних галузях промисловості. Відкриття представництва в Грузії дасть нам можливість стати ближчими до наших клієнтів і зацікавлених сторін у цій країні», – сказав Андреас Лір, керівник групи країн Східної Європи.

«Ми в BASF віримо в потенціал нових країн і ринків, де поки що не встановлено місцеву присутність. Маючи широкий портфель продуктів і рішень майже для всіх галузей промисловості, ми переконані, що зможемо сприяти розвитку наших клієнтів у Грузії та економіки країни в цілому. Саме тому сьогодні ми робимо важливий крок і відкриваємо наше перше представництво в Тбілісі. Ми надзвичайно пишаємося цим кроком і маємо намір розпочати історію, яка стане історією успіху в Грузії впродовж майбутніх місяців і років!» — зазначив Лоран Тантур’є, старший віце-президент регіону Африка, Близький Схід і СНД.

«Ми готові ділитися багаторічним досвідом й інноваційними рішеннями з нашими партнерами у Грузії та сприяти сталому розвитку їх бізнесу», — наголосив Крістоф Рьоріг, глава BASF в Росії та СНД.

За матеріалами прес-служби BASF

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!