Case IH на виставці Agritechnica у Ганновері, листопад 2015 року

Поділитись:

Світовий виробник сільськогосподарської техніки Case IH яскраво представив модельну лінійку своєї техніки на виставці Agritechnica-2015, котра відбулася у Ганновері. Зокрема, серед експонованих зразків обновленої техніки був представлений повністю новий трактор Optum CVX, який отримав відзнаку «Машина року 2016».

Феєрія інновацій, підвищена ефективність та бездоганна конструкція техніки Case IH

 

«Agritechnica, як найбільша у світі виставка інноваційних сільськогосподарських технологій, є дуже важливою подією для нас. В 2015 році ми особливо чекаємо можливості презентувати не лише нові привабливі розробки, до яких відноситься Optum CVX, але й ключові досягнення та інновації на вже перевірених на практиці моделях. Цього року, окрім тракторів Quadtrac і Magnum Rowtrac, оснащення опціональними гусеничними приводами також отримали наші комбайни серій 140 та 240: це яскравий доказ того, що Case IH зберігає передові позиції «Лідера гусеничної техніки» в ключовій сфері захисту ґрунту», – говорив Андреас Клаузер, президент бренду Case IH перед початком виставки в Ганновері.

 

Case IH Quadtrac: Збільшення ефективності

Завдяки чотирьом незалежним гусеничним приводам Case IH Quadtrac ще з часу виходу на ринок першого прототипу в 1992 році започаткував зростаючу тенденцію, і нині він є невід’ємною частиною стратегії вдосконалення зчеплення та зменшення ущільнення ґрунту. Case IH – «Авангард гусеничної техніки»! Відтепер «Першопроходець» оснащений додатковими розробками. Завдяки збільшеному коефіцієнту продуктивності трансмісії від 2 до 5% та прискоренню перемикання приблизно на 40%, порівняно з моделями 2015 року, Quadtrac поклав «багатообіцяючий початок» нового модельного року. Це також стало можливим завдяки певним характеристикам, включаючи нове кермове управління, яке дозволяє робити менше обертів до максимального вивороту коліс в польових умовах, нове автоматичне блокування диференціалу для передніх та задніх мостів та абсолютно нову систему освітлення, яка забезпечує безпечне, ефективне та точне виконання робіт навіть у темряві.

 

Технології збору врожаю вийшли на новий рівень: Нові комбайни серії Axial Flow 140

Майже повна відсутність втрат зерна – характерна риса нових комбайнів серії Axial Flow 140 разом з подальшим вдосконаленням потужності, простоти використання та надійності. Функція компенсації схилів Cross Flow автоматично вирівнює до 12 % нахилу без втручання водія. Для забезпечення максимальної продуктивності система активується лише тоді, коли вона необхідна. Цілий ряд побажань клієнтів був втілений в моделях 2016 року. Це, зокрема, вдосконалення деталей, включаючи простий перехід від валкування до подрібнення соломи, що забезпечує кращі робочі показники. Особливої уваги заслуговує додатковий «гусеничний привід типу F від Zuidberg Tracks®» – виробника гумових гусеничних рушіїв, розташованого в Нідерландах. Гумові гусеничні рушії були розроблені для моделей Case IH 140 з новою бортовою передачею. Таким чином, компанія Case IH залишається вірною своїм зобов’язанням щодо запровадження подальших вдосконалень та пошуку способів захисту ґрунту.

 

Комбайни серії Axial Flow 240: Збільшена ефективність та продуктивність

Моделі серії 240 також привертають увагу завдяки покращеній продуктивності та ефективності. Зміни, яких зазнав розкидувач соломи, забезпечують вдосконалене розподілення відходів на більшій ширині захвату різального апарату. За цим процесом можна слідкувати зсередини кабіни або змінювати налаштування в залежності від потужності вітру та умов збирання врожаю. Завдяки подальшим вдосконаленням, втіленим у новому 2016 році, стандартна система розвантаження була оснащена поворотним жолобом розвантажувального шнеку для точного та простого розвантаження зернового бункера.

 

Великі тюкові прес-підбирачі серії LB : Оптимальна швидкість прес-підбирачів з системою ISOBUS III

Відтепер, для досягнення стабільно високих рівнів продуктивності, тюкові прес-підбирачі Case IH LB 424 та LB 434 з роторним подрібнювачем впливають на швидкість трактора за допомогою передової системи ISOBUS. Це дає змогу оптимізувати «керування завантаженням», тобто час, необхідний для заповнення попередньої пресувальної камери. «Контроль товщини шару» може одночасно оптимізувати щільність тюків, інакше кажучи, можна задати постійну кількість шарів для попередньо обраної довжини тюків. Це забезпечує збільшення потужності та потенційне заощадження пального. В моделях, не оснащених роторними подрібнювачами, можна оптимізувати лише управління товщиною шару.

 

Інновації технології AFS: Спланована, індивідуалізована та зручна у користуванні система!

Система точного землеробства AFS від Case IH не випадково стала законодавцем тенденцій у сфері сільськогосподарських технологій. Системи точного землеробства AFS™ від Case IH надають важливі дані, необхідні Вам для прийняття управлінських рішень, – від покращення урожайності до оптимізації витрат. Обладнання AFS AccuGuide здійснює автоматичне керування за допомогою GPS з точністю проходження до 2,5 см, рядок за рядком, що дозволяє зменшити кількість перекриттів та заощадити час і пальне під час збирання врожаю. Весь набір опцій демонструє роль, яку зараз відіграє Case IH в точному землеробстві – а також роль, яку відіграє точне землеробство у щоденній роботі.
З новітніми інноваціями в системах точного землеробства AFS від Case IH ми продовжуємо підвищувати цінність нашої техніки для користувачів. Нова система авоматичного підрулювання з електромотором ElectriSteer, оновлення для наших моніторів Pro700, і подальше розширення шляхів обміну даними – очевидно означає, більшу гнучкість до потреб наших клієнтів. Також: З новим планшетним комп’ютером FlexCommand-7, наша лінійка продуктів AFS “стає мобільною”.

Optum CVX: Case IH реагує на потреби європейських користувачів

Він повинен бути компактним, універсальним, маневреним та потужним і мати декілька варіантів завантаження та баластування: маневрений та багатоцільовий, як Puma, але з явною перевагою в плані потужності двигуна, практично такою ж, як у серії Magnum. Інженери Case IH розробили та створили такий трактор: це Optum CVX. Перші серії тракторів зійшли з конвеєра в Санкт-Валентині, в Австрії ще у вересні. Вони забезпечують потужність в 270 або 300 к.с., оснащені чотирьохшвидкісним валом відбору потужності в задній частині трактора в стандартній комплектації та опціональним двошвидкісним переднім валом відбору потужності, новою чотирьохкроковою безступінчатою трансмісією, а також вражаючим зчепленням. «Структурний картер» блоку циліндрів двигуна – лише один з видатних технічних характеристик, втілених у новому Optum CVX. «На додаток до всіх технічних розробок та інноваційних характеристик цієї серії, ми також у захваті від нової конструкції даних тракторів. Перші відгуки дилерів та клієнтів доводять, що ми потрапили прямісінько в ціль», – з ентузіазмом говорить Ден Стюарт, теперішній менеджер з продукції Case IH.

 

 

 

Поділитись: