Тваринництво

Високогірна сироварня додала в асортимент сирні кульки

Високогірна сироварня «Далекі гори» (Івано-Франківська область) почала виробляти сирні кульки «Гудзульки».

Про це повідомили в господарстві.

Тверді, зі щільною структурою й насиченим смаком сиру з натуральним сухим часником. Кульки виробляють трьох смаків:

‒ у чорному перці ‒ пікантні, з виразним перцевим післясмаком, що розкривається поступово;

‒ у паприці ‒ ніжні, з легкою димністю та теплою солодкуватою нотою;

‒ у прованських травах ‒ ароматні, з відтінками карпатського чебрецю, базиліку та розмарину.

Сирні кульки смакують натертими до салатів, макаронів, а також пасують до вина, пива та сирних тарілок, зазначили в сироварні.

Як повідомлялося, «Далекі гори» почали виробляти гауду з травами.