ALVIVA GROUP розширює асортимент лінійкою плоских етнічних хлібів

ALVIVA GROUP, провідний гравець харчової промисловості України, розширює асортимент бренду КИЇВХЛІБ трьома новими лінійками плоских етнічних хлібів категорії flatbread: тортильї Tia Tortilla, міні лавашів Takolini та лавашів Doner King.
Про це повідомляє пресслужба групи компаній.
Світовий прогноз до 2031 року передбачає, що категорія flatbread зросте ще на понад 50%, продовжуючи вже існуючий тренд. Попит на плоскі етнічні хліба — мексиканські Tako, грецька Pita, індійський Roti, іспанська Tortilla, та італійська Piadina стрімко зростає. Flatbread стає основою для нових кулінарних форматів і значно розширює продуктовий асортимент супермаркетів, обслуговуючи широку споживчу базу.
Виробництво лінійок категорії flatbread відбувається на потужностях ТОВ “Український пекарний дім” у місті Біла Церква Київської області. Потенційна потужність нової виробничої лінії складає понад 500 000 одиниць продукції на місяць. Станом на сьогодні лінія вже завантажена на понад 50%, з плановим виходом на повну потужність до кінця 2025 року.
До складу лінійки flatbread від КИЇВХЛІБ увійшли:
– Tia Tortilla — Grano Іспанська, Grano Olive — для сніданків, тостів і піци;
– Takolini — Basilico, Integral, Mexi, Tomatti, Cheesy — мінілаваші зі смаками для гастро експериментів у південно американському та середземноморському стилі;
– Doner King XXL — лаваш для великої шаурми, кебаб або просто до шашлику — якість для професійного використання , як у HORECA, так і дома.
Нагадаємо, ALVIVA GROUP виводить на ринок нову категорію хлібу.