Елеватор

Практики поділяться досвідом покращення ефективності завдяки автоматизації на форумі «ВЛАСНИЙ ЕЛЕВАТОР»

Практики поділяться досвідом покращення ефективності завдяки автоматизації на форумі «ВЛАСНИЙ ЕЛЕВАТОР»

Автоматизація в умовах спричиненого війною браку кваліфікованих кадрів дозволяє не тільки мінімізувати людський фактор, а й контролювати процеси, підвищуючи ефективність підприємства.

В рамках  Всеукраїнського практичного форуму «ВЛАСНИЙ ЕЛЕВАТОР: ЕКОНОМІКА ЗБЕРІГАННЯ», який відбудеться 11–12 грудня 2024 року у Львові, темі автоматизації елеваторних підприємств буде присвячена окрема панель.

Провідні вітчизняні та закордонні фахівці поділяться новаціями автоматизації, а також розкажуть про власні практичні кейси, які допомагають підвищити ефективність елеватора. Зокрема, пришвидшити процеси приймання зерна, забезпечити прозору та об’єктивну роботу лабораторій, безперебійне якісне сушіння збіжжя тощо. Адже сучасні програми миттєво реагують на зміни умов у сушарці й можуть оперативно змінювати швидкість вивантаження.

Всеукраїнський практичний форум «ВЛАСНИЙ ЕЛЕВАТОР: ЕКОНОМІКА ЗБЕРІГАННЯ» – важлива подія в професійному календарі кожного елеваторника, де в ході живої дискусії кращих представників ринку вибудовуються ефективні рішення з метою покращення роботи підприємств в умовах війни.

Запрошуємо на форум керівників елеваторів, головних інженерів, трейдерів, перевізників і всіх зацікавлених представників галузі зберігання зерна. Чекаємо на вас у Львові!

Для партнерів заходу:

Телефон: +38 096-879-69-70
E-mail: [email protected]

Для господарств ‒ учасників заходу:

Телефон: +38 098-916-44-99
E-mail: [email protected]

Нагадаємо, Всеукраїнський практичний форум «ВЛАСНИЙ ЕЛЕВАТОР» збере кращих представників ринку у Львові.