Техніка

Kuhn випустив ширші моделі культиваторів Prolander

Kuhn випустив ширші моделі культиваторів Prolander

Kuhn Farm Machinery додала більш широкозахватні моделі до свого асортименту культиваторів Prolander – 9000, 12000 і 14000, що мають робочу ширину 9,2 м, 12,2 м і 14,2 м відповідно.

Про це повідомляє Agronomist & Arable Farmer.

Едд Фаншоу, фахівець із продуктів для обробки землі та підключених послуг, каже, що нові моделі дозволяють великим виробникам отримати вигоду від стерньового культиватора. 

«Протягом останніх сезонів популярність Prolander зросла завдяки його універсальності та простоті у використанні. Ширші моделі підвищують привабливість для виробників, яким потрібен лаповий культиватор, здатний виконувати широкий діапазон операцій і зі скромною потребою в потужності 25-35 к.с./м», – сказав він.

Кожна модель може працювати на глибині від 30 мм до 120 мм, а для більш повного змішування матеріалу поверхні було представлено новий S-зуб. Існуючі варіанти зубів залишаються доступними, включаючи S-подібний зуб і гусячу лапку. Подвійні U та подвійні трубчасті ролики доступні відповідно.

Крім того, п’ять менших моделей, від 4 м до 7,5 м, тепер доступні з сівалкою SH 600 для посіву покривних культур і дрібного насіння. Для нових, більших машин, їх можна комбінувати зі змінними опціями переднього бака.

Читайте також: KUHN випустив нові зносостійкі наконечники для стерньових культиваторів