Цукровій кукурудзі завжди корисний розпродаж, – фермерка
Для цукрової кукурудзи треба завжди тримати розпродаж в арсеналі маркетингових інструментів тим овочівникам, хто продає її кінцевому споживачеві власними силами.
Таку думку в матеріалі журналу «Садівництво по-українськи» висловлює Юлія Ворощук, керівниця господарства «Органік Експерт» та засновниця торговельної марки «Осьо. Органічні овочі з поля» (Київська область).
Це треба як мінімум у разі надлишків великого врожаю, каже вона. Цукрова кукурудза дуже швидко старіє та відходить, тому що в період її збирання та продажів стоять високі температури.
«Вона стає вже не такою ніжною, молочною. І залишків не так багато, щоб завезти до супермаркету. В цьому разі і виробник, і покупець залишаються задоволеними», – резюмує Ворощук.
Господарство «Органік Експерт» (Київська область) також за один день продала 45% всього урожаю органічної картоплі завдяки вдалій акції.
Читайте також: Надрання солодка кукурудза достигає за 64 дні