Вакуумні контейнери зберігають швидкопсувні продукти
У котейнері RipeLocker швидкопсувний продукт зберігається у вакуумі під наднизьким тиском, що означає, що він отримує дуже мало кисню. Він достатньо низький, щоб зберегти швидкопсувні продукти, але достатньо високий, щоб запобігти анаеробному стану продукту.
Про це повідомляє FreshPlaza.
Контейнер також контролює співвідношення O2 і CO2, яке для найкращого зберігання має бути приблизно 1:1.
«На кожен спожитий мілібар кисню швидкопсувні продукти виділяють один мілібар CO2», – уточнив засновник та генеральний директор компанії Ripe Locker Джордж Лобіссер.
Він додав, що параметри атмосфери всередині контейнера можна моніторити за допомогою мобільного телефону. І в разі завеликого вмісту кисню вчасно продати продукцію.
До того ж у RipeLocker продукти не втрачають вагу з вологою. Також гинуть шкідники, їхні яйця та личинки.
Волоські горіхи в таких контейнерах зберігалися 2 роки.
Контейнери мають розмір стандартної палети й можуть відкриватися безпосередньо в магазині.
Затримуючи старіння, ця технологія дозволяє збирати фрукти в стадії повної стиглості й пропонувати покупцям більш смачну та поживну продукцію. А також використовувати доставку морем замість авіації.
Читайте також: Фрукти, ягоди та інші швидкопсувні продукти можуть експортуватися швидше