Агромаркет

Студенти ІАТФКЕ провели виїзну практику в «Агропрайм Холдинг»

Студенти ІАТФКЕ провели виїзну практику в «Агропрайм Холдинг»

26 жовтня ТОВ «Агропрайм Холдинг» організувало виїзну практику студентам 3-го курсу Ізмаїльського агротехнічного фахового коледжу у відділенні «Вікторія» (с.Ларжанка). Недарма кажуть, що краще один раз побачити, ніж 100 разів почути. Саме така можливість випала майбутнім агромеханікам, які на власні очі побачили процес сівби озимої пшениці.

Про це повідомляє пресслужба «Агрейн».

Директор департаменту рослинництва Дмитро Бураковський ознайомив студентів із сучасними технологіями обробітку грунту і посіву, показав у дії високопродуктивні посівні комплекси Horsch Pronto та Horsch DC 6, потужні трактори John Deere з супутниковою навігацією, пояснив принцип роботи та регулювання машин і запропонував студентам ознайомитися з робочим процесом з «середини». Всі бажаючи із задоволенням скористалися можливістю побувати в кабіні трактора та разом із трактористом відчути на собі робочий процес сівби озимої пшениці.

Приємно було спостерігати за студентами, які з цікавістю та завзяттям знайомились із новітніми сільськогосподарськими машинами та закріпили набуті знання на практиці. Ця поїздка дала натхнення майбутнім спеціалістам на нові кроки у навчанні та свіжий погляд на професію і гордість за те, що вона є однією з найнеобхідніших не тільки в регіоні, але й у країні загалом.

«Наша мета – зацікавити молодь сучасним агросектором та допомогти визначитися з майбутньою професією. І, найголовніше, показати, що аграрна сфера – це інновації, кар’єрне зростання, креатив, незміряне поле для творчості та можливість реалізувати себе у безлічі різних професій. Окрім того, є можливість добре заробляти та гідно жити на рідній землі, поруч із батьками, а не їхати на заробітки, – говорить Дмитро Бураковський. – В «Агропрайм Холдингу» вже працюють сотні професіоналів свої справи, але ми завжди раді бачити у своїй команді молодих фахівців, які тільки розпочинають своє зростання та прагнуть отримати цінні інсайти і практичні навички. Образно кажучи, не лише даємо вудочку, а й навчаємо рибалити. Ми хочемо, щоб люди, в яких вкладаємо знання, мали навички, що найбільш актуальні на ринку праці».

«Агропрайм Холдинг» – провідна сільськогосподарська компанія, яка спеціалізується на рослинництві та свинарстві. Входить у структуру агрогрупи «Агрейн». Регіони діяльності – Білгород-Дністровський, Болградський, Ізмаїльський райони Одеської області. Має власний комбікормовий завод, елеватор силосного типу потужністю 10 тис. тонн, племзавод на 200 свиноматок, товарний репродуктор із 30 тис. голів реалізації на рік. Неодноразово підприємство отримувало почесні нагороди за вагомі досягнення у селекційно-племінній роботі у галузі свинарства, визнання серед кращих платників податків та роботодавців Одещини.

Нагадаємо, «Агрейн» випробує різні агрегати за технологією Strip-Till.