Тваринництво

На форумі «Молочна ферма» поділяться досвідом зниження собівартості виробництва молока

На форумі «Молочна ферма» поділяться досвідом зниження собівартості виробництва молока

Зниження собівартості виробництва молока завжди на часі – і за низької ціни на сировину, і за кращих умов. Особливо актуальне це питання у нестабільний воєнний період. Ресурсів для впливу на собівартість українські фермери знаходять чимало. Один із ефективних і перевірених – за рахунок формування продуктивного поголів’я.

Зокрема, такий досвід має СТОВ «Вітчизна». Генеральний директор господарства Володимир Литвин розкриє тонкощі реалізації такого способу зниження собівартості молока на Всеукраїнському практичному форумі «Молочна ферма: важливо втримати собівартість».

Захід, який організовує журнал The Ukrainian Farmer, відбудеться 10 жовтня у Львові та збере провідних експертів і практиків молочного скотарства.

Так, очільники господарств дізнаються про економічне виробництво молока, антикризові заходи для менеджменту, внутрішні резерви для збільшення ефективності виробництва, зберігання та переробку зернових для налагодження виробництва з доданою вартістю.

В технологічному блоці розкажуть про сучасні біотехнологічні методи репродукції ВРХ, запобігання тепловому стресу в корів, нюанси отримання якісного корму.

Ветлікарів зацікавлять методи профілактики й лікування гіпокальціємії, маститу, трихофітозу, внутрішньоматкових інфекцій.

Ознайомтеся з повною програмою Всеукраїнського практичного форуму «Молочна ферма: важливо втримати собівартість» і спікерами та плануйте свою участь.