Овочі-Ягоди-Сад

За кошти гранту «єРобота» в Тернополі організували виробництво борщів для ЗСУ

За кошти гранту «єРобота» в Тернополі організували виробництво борщів для ЗСУ

Тернопільський підприємець Сергій Шашурін виграв грант на 250 тис. грн за держпрограмою «єРобота» і організував виробництво сухого борщу для збройних сил. 

На роботу найняли 2 людей і вже виготовили 4 тис. порцій.

Про це повідомляє «Суспільне.Тернопіль».

Підприємець, який займається бізнесом у сфері громадського харчування розповів, що за кошти мікрогранту придбали професійні нержавійні  столи, полиці, закупили професійний дегідратор. Кожен інгредієнт для страви сушать не менше 12 годин. 

Кухар Костянтин Квятковський зазначив, що борщ можна заливати і холодною водою.

«Його можна залити також холодною водою і їсти холодний борщ. Так, це буде не той трошки смак, але, все ж таки, це буде готова страва. Доведеться тільки зачекати трошки більше. Додатково по запиту військових ми додаємо ще таблетки для знезаражування води, щоб в будь-яких умовах польових військові могли пообідати, набратись енергії», – сказав кухар.

Читайте також: На Рівненщині запустили виробництво локшини швидкого приготування