Овочі-Ягоди-Сад

Препарати та сервіси для садівників за чесну ціну

Препарати та сервіси для садівників за чесну ціну

Компанія Ukravit пропонує українським аграріям понад 170 препаратів, у тому числі й для захисту саду від хвороб і шкідників, та комплекс супутніх сервісів. А відсутність посередників забезпечує чесну ціну як для великих, так і для малих фермерів.

Про це йдеться у публікації в журналі «Садівництво по-українськи».

«За понад 23 роки роботи на українському ринку препарати виробництва Ukravit зарекомендували себе, в першу чергу, завдяки високій якості. Сьогодні продуктовий портфель компанії становить понад 170 препаратів, в тому числі продукти для захисту та живлення садових культур. Це досягається завдяки власному сучасному виробництву та потужній науковій складовій, і в поєднанні з постійною роботою агрономів-консультантів у регіонах дозволяє дати аграріям саме ті рішення, яких вони потребують», – зазначив В’ячеслав Поліщук, науковий консультант із супроводу садівників компанії Ukravit.

Він зауважив, що з 2019 року Ukravit вийшла на прямі продажі. Завдяки відсутності посередників забезпечується однакова – чесна ціна для всіх агровиробників. Крім того, агровиробники можуть скористатися агробіологічним сервісом, який надає власний R&D центр компанії Ukravit Institute, а також отримати кредитні кошти на придбання виробничих ресурсів за партнерськими програмами з державними банками України.

Асортимент для захисту саду від хвороб виробництва Ukravit — це широкий спектр фунгіцидів, що контролюють поширені хвороби кісточкових і зерняткових культур.

Компанія також пропонує ефективні препарати для знищення шкідників плодових культур — брунькового довгоносика, квіткоїда, казарки, букарки, попелиць та інших. Є у продуктовому портфелі Ukravit і препарати для контролю в період цвітіння оленки волохатої та квіткоїда, яблуневої плодожерки та інших лускокрилих видів, а також вишневої мухи. Крім того, нещодавно компанія вивела на ринок інноваційний інсекто-акарицид, який забезпечує знищення всіх фаз розвитку кліщів на зерняткових і кісточкових культурах, а також може застосовуватись проти мікрокліща Шлехтендаля та листоблішки.