Овочі-Ягоди-Сад

Ветеранське виробництво сушених продуктів виграло грант

Ветеранське виробництво сушених продуктів виграло грант

Ветеранка з Черкас Вікторія Ткач виграла грант на 25 тис. грн у конкурсі фінансування «Варто» Українського ветеранського фонду Мінветеранів на розвиток власної справи –  Slice&dry’s – сушіння фруктів, овочів, грибів та м’яса.

Про це повідомляє «Прочерк».  

«Історія власної справи почалася у 2018 коли я, бувши доброволицею, пішла на навчання в Київську школу економіки, щоб повернутися до цивільного життя та мати змогу працювати сама на себе. Після отримання гранту у розмірі 25 тисяч гривень, ми закупили обладнання та маючи знання у розбудові стартапу, рушили у тяжку дорогу бізнесу», — розповіла Вікторія Ткач.

З початком повномасштабного вторгнення запити на продукцію Slice&Dryʼs від військових зросли в 5 разів. Оскільки старі потужностей вже не вистачало, отримані від Українського ветеранського фонду гроші підуть на збільшення потужностей та розширення персоналу.

Зараз Вікторія знову на фронті, а підтримкою виробництва сухої їжі займається її родина.

Читайте також: Благодійники передали овочі у «ФрутБанк» для виготовлення сухих борщів