Техніка

Причіп Drakkar вивантажує будь-яку сільгосппродукцію швидко та без пошкоджень

Причіп Drakkar оснащений заднім боротом із великим кутом відкриття

Причіп JOSKIN Drakkar для перевезення різноманітної сільськогосподарської продукції ефективно та делікатно працює з будь-яким видом вантажу завдяки вдалим конструкційним рішенням.

Про це розповідає журнал The Ukrainian Farmer.

Рухома передня стінка

Під час вивантаження рухома передня стінка тягнеться транспортером у задню частину кузова. Вона супроводжує вантаж, не стискаючи його, до повного вивантаження за одну фазу. Двері не спричиняють навіть мінімального тиску на продукцію, що перевозиться, а гумові фартухи забезпечують оптимальну герметичність під час усього процесу вивантаження. Таким чином утворюється тягнуча, а не штовхальна система, що надає багато переваг: продукт не пресується, вивантаження не переривається, тиск на бічні стінки відсутній.

Для ще ефективнішої роботи, Drakkar оснастили заднім бортом із великим кутом відкриття. Так, вивантаження відбувається легко й без нагромадження маси. Зокрема, борт підіймається на висоту 40 см над кузовом. У деяких випадках задні двері мають бути трохи відчинені або закритими, наприклад, у разі вивантаження продукту через насіннєві дверцята (3 дверцят розміром 60 × 27 см), що входять до стандартної комплектації. Для закриття застосовують запірний механізм гідроциліндра, що запобігає випадковому відчиненню дверей під час перевезень.

Нагадаємо, універсальний причіп Drakkar має герметичний самоочисний транспортер.