Закарпатські винні бочки дають особливий аромат львівської кави
Виноробня «Шато Чизай», що в місті Берегове на Закарпатті та Львівська кав’ярня «Світ Кави Roastery and Cafe» продовжили співробітництво у виробництві кави з нотками вина. Для цього на два тижня засипали дві винні бочки зеленою кавою.
Про це повідомляється на сторінці «Шато Чизай» у Фейсбук.
Зазначається, що представники кав’ярні Наталка Остапюк та Володимир Зелінський уже втретє привезли в «Шато Чизай» сирі зерна кави, аби при витримці у бочці «вони стали цілком особливими».
Цього разу це кава з Руанди двох типів обробки зерна. Її заклали в дві бочки: з-під «Троянди Карпат» і «Кагору Закарпатського».
Додають, що замовити нову каву з бочки можна буде вже в середині листопада.
Читайте також: На Закарпатті затримали збирання винограду для кращого смаку вина