Студентів стажуватимуть на цукрових заводах «Астарти»
Студенти-харчовики стажуватимуться на цукрових заводах «Астарти».
Про це повідомляє пресслужба компанії.
Перші кроки в такій двосторонній співпраці між «Астартою» та Смілянським технологічним фаховим коледжем Національного університету харчових технологій вже зроблено.
Семеро студентів Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ вже проходять практику на 3 цукрових заводах «Астарти»: Яреськівському, Новооржицькому та Глобинському.
А днями на базі Глобинського ЦЗ відбулася і ознайомча зустріч між представниками коледжу та фахівцями «Астарти».
Обговорювали подальші умови співпраці та розширення її можливостей – як для навчання студентів, так і підвищення кваліфікації самих цукровиків «Астарти».
Як зазначив Олександр Полтора, начальник відділу контролю цукрового виробництва «Астарти», така співпраця вигідна усім: компанія отримає резерв нових кваліфікованих молодих кадрів і можливість для підвищення кваліфікації своїх фахівців викладачами коледжу.
Студенти ж, у свою чергу – можливості стажування на сучасному обладнанні й подальшого працевлаштування в одному з найбільших агропромхолдингів України. А фахівці коледжу – консультаційну підтримку від виробничників, яка також необхідна для підвищення їхньої власної кваліфікації.
Представники коледжу також наголосили, що для викладачів та 540 студентів, які навчаються в закладі, зараз вкрай важливо бачити виробництво не з книжок, а наочно, і тримати руку на пульсі відповідно до вимог часу.
Нагадаємо, у вересні «Астарта» розпочала сезон цукроваріння.