На Вінниччині збільшили виробництво оцту
Вінницька харчосмакова фабрика збільшила розлив 9% оцту і вже домовилася про прямі постачання в мережі мереж супермаркетів.
Про це у Фейсбуці повідомив заступник міського голови Вінниці Андрій Очеретний.
Фахівці з Вінницької харчосмакової фабрики зазначають, що продукувати цей товар можна безперебійно, оскільки проблем з постачанням сировини (оцтової кислоти) немає.
«Насправді, на фоні новин про закриття ДП “Артемсіль”, виник попит не лише на сіль, а й на оцет. Відтак утворився штучний дефіцит – ажіотаж на соціальні товари може спричинити підвищення цін», – зауважив Андрій Очеретяний.
Нагадаємо, в Україні започаткували виробництво бальзамічного оцту.