Агромаркет

«Прометей» готує чергову партію гумдопомоги для ЗСУ та ТРО

У компанії «Прометей» триває робота з підтримки регіональних військових підрозділів, незважаючи на погіршення гуманітарної ситуації та значне зниження бізнес-активності в цілому по регіону.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Щоб допомогти нашій армії та забезпечити максимальну підтримку, компанія почала діяти у цьому напрямі практично одразу після вторгнення російського агресора в Україну», – наголошується в повідомленні компанії.

«Прометей» готує чергову партію гумдопомоги для ЗСУ та ТРО

Штаб координує повний цикл допомоги:

  • виділення грошових ресурсів для закупівлі амуніції, продовольчих товарів, медичних препаратів та інших матеріально-технічних засобів для передачі до зон регіональних бойових дій;
  • пошук постачальників в Україні та за її межами;
  • організація регіональної логістики;
  • організація передачі автотранспорту для потреб регіональних підрозділів української армії.

Також компанія дбає про продовольчу безпеку. Цей блок займається підтримкою фермерських агрогосподарств в умовах воєнного часу, зокрема – реалізацію Спеціальних програм фінансування фермерів. Крім того, напрямок відповідає за забезпечення посівної.

«Щоденна робота наших виробничих компаній, координаційного центру «Прометея» – це підтримка наших захисників, які цілодобово несуть службу та роблять все можливе для нашої перемоги!», – зазначили у пресслужбі компанії.

Нагадаємо, «Прометей» спрямував майже 2 млн. грн. на допомогу армії і продовжує дію спецпрограм фінансування фермерів.