Агромаркет

Держпродспоживслужба разом з Західноукраїнським національним університетом готуватиме кадри

Держпродспоживслужба домовилася про партнерство і співробітництво з питань підготовки кадрів із Західноукраїнським національним університетом.

Про це повідомляє пресслужба Дерржпродспоживслужба України.

Меморандум про співпрацю підписали у Тернополі голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька та ректор ЗУНУ Андрій Крисоватий.

«Держпродспоживслужба має велику кількість підприємств, установ та організацій, що належать до сфери її управління, тому питання підготовки кадрів та підвищення професійної кваліфікації працівників є дуже актуальним. Співпраця із Західноукраїнським національним університетом допоможе нам активніше залучити молодь та підвищувати професійні навички наших фахівців», – зазначила Владислава Магалецька.

Метою меморандуму є сприяння професійному навчанню працівників Держпродспоживслужби за допомогою новітніх методів і форм, а також практико-орієнтоване навчання студентів ЗУНУ.

Крім того, меморандумом передбачена спільна розробка та обмін освітніми програмами професійного навчання, організація гостьових лекцій, ceмінapiв, дискусійних платформ, спільне партнерство у розробці міжнародних ініціатив та співпраця за іншими напрямами.

Нагадаємо, Держпродспоживслужба посилить співпрацю з Херсонським аграрним університетом. Раніше Держпродспоживслужба підписала Меморандум про співпрацю з Білоцерківським агровишем.