Агромаркет

«Аскет Шиппінг» придбав у лізинг два судна в «НІБУЛОНа»

Компанія «НІБУЛОН» реалізувала одному із найбільших портових операторів на ринку експедирування зернових культур країни «Аскет Шиппінг» два несамохідних судна проєкту NBL-90 в рамках програми фінансування, організованої спільно з партнером лізинговою компанією «ОТП Лізинг».

Про це повідомляє пресслужба «НІБУЛОНа».

В компанії зазначають, що одинадцять років тому «НІБУЛОН» став першим клієнтом «ОТП Лізинг», отримавши фінансову підтримку на будівництво найпершого власного буксира NIBULON-1 (проєкт POSS-115). А вже сьогодні «НІБУЛОН» має власну судноплавну компанію з численним потужним флотом і сам будує та реалізує судна різного класу та призначення.

У результаті співпраці компанія «Аскет Шиппінг» отримала два несамохідних судна проєкту NBL-90. Основні характеристики: довжина – 90 м, ширина – 16 м, загальна вантажопідйомність – 4 тис. тонн. Судна призначені для перевезень генеральних та навалювальних вантажів у будь-який період року усіма внутрішніми водними шляхам, що робить їх універсальними у роботі, а кожен рейс із цими несамохідними суднами замінятиме роботу близько 350 вантажівок.

Нагадаємо, «Аскет Шиппінг» сформував свої потужності річкових перевезень.