«Хорост-Плюс» будує новий яйцесклад
СТОВ «Хорост-Плюс» (Хмельницька область), виробник харчових яєць, будує новий яйцесклад із системами сортування та маркування.
Про це в інтерв’ю журналу «Наше птахівництво» розповів головний лікар ветеринарної медицини господарства Олег Гевал.
Також триває реконструкція двох пташників. «Закуповуємо нове сучасне обладнання для збільшення поголів’я і, відповідно, отримання харчового яйця», – зазначив він.
Після цього господарство планує впровадити систему сертифікації та стандартизації НАССР, яка передбачає аналіз ризиків, небезпечних чинників і критичних точок контролю, додав Олег Гевал.
Як повідомлялося, скорочення виробництва яєць у промисловому секторі набирає обертів.
Нагадаємо, зі збільшенням віку несучок в курячих яйцях відбуваються зміни.
Довідка
«Хорост-Плюс» займається виробництвом курячих харчових яєць, які продає під однойменною торговою маркою. Утримує близько 250 тис. голів курей-несучок кросів Ломан браун, Ломан сенді, Декалб.