Техніка

Культиватор FLORIN вирізняється універсальністю та міцністю конструкції

Культиватор FLORIN від  LOZOVA MACHINERY

Культиватор FLORIN від  LOZOVA MACHINERY демонструє універсальність у роботі та відмінно підходить для будь-яких, навіть найважчих умов.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«За відгуками аграріїв, які вже випробували культиватор FLORIN, він легко справляється з різними видами ґрунту: переущільненими, вологими, посушливими, засміченими органічною масою. Агрегат актуальний для будь-якого сезону і демонструє прекрасні результати і навесні, і влітку, і восени», – зазначають у публікації.

Це багатофункціональне знаряддя для суцільної передпосівної та парової обробки ґрунту, а також для основного обробітку по стерні. Його використовують після весняної або осінньої оранки для остаточної підготовки під технічні, зернові та кормові культури. Класичне призначення польового культиватора полягає в розпушуванні ґрунту, підготовці насіннєвого ложа та знищення бур’янів.

«Знаряддя відрізняє унікальна рама, найдовша у своєму класі, завдяки якій агрегат працює без забивання, рівномірно перемішуючи ґрунт, пожнивні рештки та хімікати. Відстань між рядами стійок становить 850 мм, між першим і останнім рядом – 4050 мм», – відзначає виробник.

Також особливістю культиватора FLORIN є широкий діапазон глибини обробки (від 3 до 15 см), оптимальна ширина захвату (8 метрів) і можливість комплектації трьома варіантами стійок: ресорної, підпружинної і пружинної квадратної.

Передбачене також опційне оснащення агрегату додатковими робочими органами.

Культиватор FLORIN від LOZOVA MACHINERY

Нагадаємо, LOZOVA MACHINERY випробувала новий агрегат для вертикального обробітку. Раніше повідомлялося, канадські фермери відзначили високу якість дискової борони ДУКАТ.