Тваринництво

Житомирщина збільшила виробництво кормів на 35%

Житомирщина збільшила виробництво кормів на 35%

У серпні 2017 року виробництво готових кормів для тварин у Житомирській області зросло на 34,6% порівняно з попереднім місяцем.

Про це повідомляє управління агропромислового розвитку Житомирської ОДА.

Виробництво м’яса та м’ясних продуктів за серпень збільшилось на 7,7% порівняно з липнем.

Виготовлення олії та тваринних жирів зросло на 4,7%, а хліба і хлібобулочних виробів – на 11,7%.

Загалом підприємства харчової і переробної промисловості Житомирської області в серпні 2017 року наростили обсяги виробництва на 2,2%.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!