Завод «Овостара» пройшов сертифікацію Kosher
ТОВ «Овостар», один із провідних виробників яєць та яєчних продуктів в Україні, отримало сертифікат Kosher.
Про це повідомили у компанії.
Орган сертифікації «Український комітет кашруту» провів сертифікаційний аудит на предмет відповідності виробничого процесу і продукції компанії вимогам стандарту Kosher.
Стандарт передбачає відповідність якості вхідної сировини, що використовується у виробничому циклі, правилам Kosher.
Не менш важливий виробничий ланцюжок, що забезпечує безперервний виробничий процес – повна відсутність контакту продукту і людини, а також бездоганна чистота кожної виробничої ділянки та місця зберігання. У самому виробничому циклі компанія не використовує технологічних добавок, ароматизаторів, желатину, спиртів і гліцерину.
Додатково перевіряється відповідність технологічного процесу і кінцевого продукту технологічним інструкціям, продуктовим специфікаціям та маркуванню.
Сертифікація «Кашрут», або «придатний до вживання» підкреслює високий рівень безпечності продукції, що виробляється на виробничих майданчиках «Овостара».
Продукцією з маркуванням Kosher, що засвідчує її якість, наразі цікавиться не тільки Ізраїль, а й багато інших країн, додали в компанії.
Як повідомлялося, «Овостар» у 2020 році наростив виробництво яєць на 5%.