Як отримати максимальний ефект від підкислювачів для птиці, розкажуть на форумі Poultry Farming
Підкислювачам і органічним кислотам належить важлива роль у підтримці цілісності кишківника птиці: вони зменшують колонізацію патогенів у кишковій стінці. Причому ефективність використання підкислювачів залежить від хімічної форми кислоти, величини pН, виду бактерій та місця дії кислот, санітарно-гігієнічних умов утримання поголів’я.
Особливість дії підкислювачів в тому, що коли вони містять декілька кислот, ефект посилюється.
Під час Міжнародного практичного форуму Poultry Farming менеджер компанії Yednist’ Group Віталій Колесніков розставить крапки над і щодо підкислювачів: як і які саме активні речовини впливають на бактерії й на організм птиці.
Захід, який організовує журнал «Наше птахівництво», відбудеться 16-17 квітня у Львові. Тут зустрінуться спеціалісти птахівничої галузі, провідні фахівці й консультанти міжнародного рівня, практики й науковці.
Технологам у сфері птахівництва також будуть цікаві доповіді фахівців щодо мінімізації негативного впливу токсинів, способів підвищення збереження й однорідності стада, використання амінокислот із розгалуженим ланцюгом у годівлі курчат-бройлері, поліпшення несучості птиці та інші.
Керівники протягом двох днів роботи форуму зможуть обговорити з колегами способи підвищення рентабельності виробництва, нові логістичні шляхи, запровадження новітніх технологій для покращення операційних процесів тощо.
Спеціалісти ветмедицини дізнаються про причини порушення обміну речовин у птиці, підтримання високого імунного статусу, нюанси ефективної вакцинації, європейській підхід у моніторингу вірусу грипу та багато іншого.
Ознайомтеся з детальною програмою й доповідачами форуму Poultry Farming і заплануйте свій візит.