Тваринництво

Виробник українського прошуто забрендував свою продукцію

Виробник українського прошуто забрендував свою продукцію

Прошуто, виробництво якого кілька років тому започаткували в Черкаській і Київській областях, отримало бренд Tomaso.

Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці Томас Бруннер, партнер-керівник компанії «Агро Плюс 2006».

Процес розпочався з ретельного відбору найкращих свинячих ніжок, вироблених без антибіотиків і гормонів на свинофермі «Агро Плюс 2006», зазначив він. Потім свинину посолили морською сіллю й залишили сушитися. Прошуто преміумякості витримано понад 24 місяці, додав Томас Бруннер.

Прошуто Tomaso доступно в одній із торговельних мереж Києва у свіжому зрізі й вакуумному пакованні по 70 г.

Нагадаємо, Томас Бруннер озвучував мету продавати м’ясо не дешеве, а якісне.