Виробництво індичатини у 2019 році зросло на 2,8%
У 2019 році в Україні виробили 16,88 тис. тонн свіжого й охолодженого м’яса індиків, що на 2,8% більше, ніж у 2018 році.
Про це свідчать дані Державної служби статистики.
Зокрема, у грудні 2019 року вироблено 1,63 тис. тонн свіжої й охолодженої індичатини – на 8,4% менше, ніж за аналогічний період 2018 року.
Держстат зауважує, що дані наведені без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.
Як повідомлялося, в Україні ще низька культура споживання індичого м’яса, проте з кожним роком воно стає популярнішим.
Додати коментар