Тваринництво

Виробництво свіжого й охолодженого м’яса птиці в І півріччі зросло на 46%

Поділитись:
Виробництво свіжого й охолодженого м’яса птиці в І півріччі зросло на 46%

Протягом І півріччя 2017 року в Україні вироблено 529,3 тис. тонн м’яса птиці: 431,8 тис. тонн свіжого й охолодженого та 97,5 тис. тонн ‒ замороженого. Загальний обсяг виробництва на 25,3% перебільшує показник за аналогічний період 2016 року; свіжого й охолодженого – на 46%, а замороженого – менше на 23,2%.  

Про це повідомляє Державна служба статистики.

Зокрема, у червні 2017 року вироблено 59,9 тис. тонн свіжого й охолодженого м’яса птиці і 15,5 тис. тонн замороженого м’яса птиці.

Проти аналогічного періоду минулого року свіжого й охолодженого м’яса птиці виробили на 1,1% більше, а замороженого – 23% менше.

Держстат зауважує, що дані наведені без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини зони проведення АТО.

AgroTimes

Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!
  • 100 найкращих аграрних підприємств України
  • Експертна рада проекту «Аграрна Еліта України - 2019»
  • 100 найкращих аграрних підприємств України, за номінаціями