Виробництво свіжого й охолодженого м’яса птиці в І півріччі зросло на 46%
Протягом І півріччя 2017 року в Україні вироблено 529,3 тис. тонн м’яса птиці: 431,8 тис. тонн свіжого й охолодженого та 97,5 тис. тонн ‒ замороженого. Загальний обсяг виробництва на 25,3% перебільшує показник за аналогічний період 2016 року; свіжого й охолодженого – на 46%, а замороженого – менше на 23,2%.
Про це повідомляє Державна служба статистики.
Зокрема, у червні 2017 року вироблено 59,9 тис. тонн свіжого й охолодженого м’яса птиці і 15,5 тис. тонн замороженого м’яса птиці.
Проти аналогічного періоду минулого року свіжого й охолодженого м’яса птиці виробили на 1,1% більше, а замороженого – 23% менше.
Держстат зауважує, що дані наведені без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини зони проведення АТО.
Додати коментар