Тваринництво

В Україні створять корпоративну переробку молока — Дикун

В Україні створять корпоративну переробку молока — Дикун

Історичне рішення для молочної галузі України — створення кооперативної переробки.

Про це під час Східноєвропейського молочного конгресу заявив голова Всеукраїнської аграрної ради Андрій Дикун.

«Ми прийняли історичне рішення для нашої галузі. Прийшов час робити кооперативну переробку! Тому що дійсно ринок країни великий, є багато іноземних компаній, які зацікавленні бути на українському ринку», — зазначив Андрій Дикун.

Рішення було прийнято на зборах Асоціації виробників молока.

«На сьогодні в асоціації виробників молока (АВМ) 120 учасників. АВМ виробляє 1 млн тонн молока, що складає майже половину всього індустріального молока України», — зазначив Андрій Дикун.

Agravery

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!