Україна збільшила виробництво м’яса й скоротила виробництво молока та яєць
За даними Держстату, Україна за 10 місяців поточного року на 0,7% збільшила виробництво м’яса й на 2,3% скоротила виробництво молока та на 10,5% — яєць.
Виробництво молока в Україні в січні-жовтні 2016 року (без урахування тимчасово окупованій території Криму і Севастополя, частини зони проведення АТО) скоротилося на 2,3% проти аналогічного періоду 2015 року — до 9,03 млн тонн.
Як повідомила Державна служба статистики, м’яса (в живій вазі) у країні було вироблено 2,57 млн тонн, що на 0,7% більше, ніж за аналогічний період 2015 року.
Виробництво яєць скоротилося на 10,5% — до 13,048 млрд шт.
Довідково: 2015 року Україна скоротила виробництво м’яса на 19,2% — до 3,277 млн тонн, молока — на 4,7%, до 10,615 млн тонн, яєць — на 14,3%, до 16,78 млрд шт.
Додати коментар