Овочі-Ягоди-Сад

У Полтаві випустили японські вареники гьодза, італійську лазанью та французький гратен

У Полтаві випустили японські вареники гьодза, італійську лазанью та французький гратен

Полтавська компанія «Віталфуд» під торговою маркою Good Chef розпочали випуск незвичних напівфабрикатів як японські вареники гьодза, італійська лазанья та французький гратен складі яких є м’ясо, гриби та овочі.

Про це повідомляє 0532.ua

Як повідомляє видання, борошно, м’ясо та овочі для екзотичних страв закуповують лише у перевірених партнерів. Більшість із них – із Полтавщини, абсолютно усі – із України. У виробництві використовують технологію шокового заморожування.

У складі вареників гьодза складає м’ясо або гриби печериці – 21,3%,  капуста білокачанна свіжа – 21,2%, цибуля ріпчаста свіжа – 9,2%, морква свіжа – 9,2%.

38,7% гратену складає картопля, 26,4% – соус «Бешамель», 22% – м’ясо.

У деякі види лазаньї також додають капусту та моркву.

У замороженому наборі овочів гриль становить майже 40% складає солодкий перець, 13% – томати.

Читайте також: Ринок заморожених овочів в ЄС до 2030 року зросте на 21%