Тушка бройлера як треба: на форумі Poultry Farming розкажуть, як досягти ідеалу
Для отримання якісної тушки бройлера важливо відправляти на забій однорідну за розмірами птицю. Голодна витримка має тривати 8-12 годин. При цьому не варто нехтувати дотриманням техніки відловлювання, завантаження та вивантаження птиці, чіткістю температурних режимів під час ошпарювання тушок. Треба мати на увазі, що товарний вигляд тушок можуть зіпсувати залишки жовчі через збій режимів патрання.
Ці та інші нюанси отримання якісної тушки бройлера на забої будуть в центрі уваги учасників Міжнародного практичного форуму «Poultry Farming. Бройлер/Несучка», який відбудеться 1-2 червня у Львові.
Організатором заходу виступає журнал «Наше птахівництво».
Форум є майданчиком для спілкування керівників і спеціалістів птахівничої галузі, провідних фахівців і консультантів міжнародного рівня, практиків і науковців.
Технологів зацікавлять також доповіді про особливості годівлі несучки та бройлера, важливі моменти в останній період вирощування бройлерів, причини погіршення якості яйця і втрати продуктивності курей-несучок тощо.
Обговорення викликів для галузі, думки щодо перспектив її розвитку завжди на часі. Ітиметься й про зміни законодавства щодо ветеринарної медицини, гігієни та безпечності кормів, про власне кормовиробництво і перероблення відходів птахоферми.
Також на Poultry Farming буде великий блок доповідей, орієнтованих на ветеринарних лікарів. Вони дізнаються про ситуацію з грипом птиці в Україні, нове у застосуванні хімічних кокцидіостатиків, ознаки прихованих інфекцій у птиці та багато іншого.
Детальніше ознайомитися з програмою та спікерами «Poultry Farming. Бройлер/Несучка» можна тут.