Тваринництво

Свині данської генетики мають добру якість м’яса і не набирають сала

Свині данської генетики мають добру якість м’яса і не набирають сала

У компанії «Макс-Ком» (Волинська область), яка займається вирощуванням молодняку свиней данської генетики, свині набирають вагу 110 кг в середньому за 139-144 дні від народження.

Про це в інтерв’ю журналу The Ukrainian Farmer розповів, засновник «Макс-Ком» Василь Щерблюк.

«У кінці фінішного періоду, коли вага доходить до 100 кг, середні добові прирости становлять 1,6 кг, – зазначив він. – Якось навіть установили рекорд 1,7 кг».

Окрім того, за словами Василя Щерблюка, свині мають добрі показники якості м’яса і не набирають сала.

Як повідомлялося, поросята данської генетики малостресові.