Сумська «Індичка» планує вирощувати птицю без використання антибіотиків
ТОВ «Індичка» (Сумська область) планує впровадити вирощування індички без застосування антибіотиків.
Про це в інтерв’ю журналу «Наше Птахівництво» розповіла головна технологиня з вирощування птиці ТОВ «Індичка» Лідія Рензяєва.
Підприємство утримує 150-200 тис. голів птиці. Індиків вирощують протягом 15-20 тижнів. Також у господарстві є окремий майданчик для утримання птиці за технологією Free Range, що передбачає вільний вигул.
За словами Лідії Рензяєвої, «Індичка» має намір збільшити виробничі потужності промислового вирощування, а також вирощування індички Free Range з отриманням органічної продукції.
Нагадаємо, наразі збираються підписи під петицією за відмову від антибіотиків у тваринництві.
Довідка
«Індичка» випускає продукцію з м’яса індички під торговою маркою «Своя Індичка». Експортує її до Німеччини, Нідерландів, країн Близького Сходу, Африки та інших країн.
Продукція сертифікована за ISO 9001:2008 «Система менеджменту якості», FSSC 22000 «Система менеджменту безпеки харчових продуктів» та HACCP «Система аналізу ризиків, небезпечних факторів і контролю критичних точок», а також Halal.
Додати коментар