«Органік Мілк» готується випускати три нових види сиру
Компанія «Органік Мілк» відпрацьовує технологію з виробництва трьох нових для торгової марки TM Organic Milk типу сирів: сулугуні, чеддер та моцарелла.
Про це повідомила директорка «Органік Мілк» Олена Стретович, пише AgroPortal.
«Зараз відпрацьовуємо технологію виробництва цих трьох видів сиру і буквально через місяць запустимо їх у виробництво», – розповіла вона.
За її словами, для виробництва нових сирів придбали додаткову лінію і необхідне обладнання.
Олена Стретович також відмітила, що виробництво продукції постійно зростає і для збільшення обсягів сировини компанія збільшує поголів’я ВРХ.
«Сьогодні ми вже 100% переробляємо свою сировину – як м’ясо, так і молоко, щодня –понад 30 тонн молока, використовуючи лише власну органічну сировину екстракласу, яка відповідає всім міжнародним вимогам, – зазначила вона. – Усі процеси – від вирощування кормів до виробництва готової продукції – контролює міжнародна сертифікаційна компанія «Органік Стандарт».
За словами директорки «Органік мілк», у І півріччі 2019 року зростання обсягів продажів молочної продукції компанії скало 17% порівняно з аналогічним періодом 2018 року, м’ясної продукції – близько 20%.
Довідка
«Органік Мілк» має перший в Україні завод із виробництва сертифікованої органічної молочної продукції. Наразі лінійка сирів представлена «Українським», «Адигейським» і бринзою.
Майже вся лінійка органічної молочної продукції TM Organic Milk експортується до ОАЕ та Йорданії.
Додати коментар