Тваринництво

«Нива Переяславщини» запустила виробництво м'ясних чипсів

«Нива Переяславщини» запустила виробництво м'ясних чипсів

Група компаній «Нива Переяславщини» розробила новий м’ясний продукт ‒ смажені чипси «П’ятачок».

Про це повідомили в компанії.

Прообразом чипсів став чичарон – страва зі смаженої свинячої шкіри, популярна в країнах Південно-Східної Азії, Латинської Америки, Європи, що певним чином нагадує шкварки, але з вишуканим смаком.

Ці хрусткі снеки легкі, повітряні, практично не містять вуглеводів, натомість багаті на колаген. А ще в них є калій, сірка, фосфор, магній, залізо, вітаміни групи В.

Чипси «П’ятачок» – це і швидкий перекус, і закуска до пива, і додаток до підлив, супів і салатів.

Виробництво цих снеків тільки но стартувало, і зараз у мережі фірмової торгівлі «П’ятачок» їх можуть протестувати споживачі. Тим часом продукту розробляють опаковання.