Тваринництво

На Житомирщині вирощують корів із «мармуровим» м’ясом

На Житомирщині вирощують корів із «мармуровим» м’ясом

ТОВ «Руно-Агрохолдинг» (Житомирська область) почало розводити велику рогату худобу м’ясного напрямку. Наприкінці весни компанія завезла понад 300 голів абердин-ангуської породи, у тому числі 10 бичків-плідників.

Для їх утримання побудовано спеціальні зимники, повідомили в управлінні агропромислового розвитку Житомирської облдержадміністрації.
 
Особливістю абердин-ангуської породи є те, що вона не потребує значних капітальних і енергетичних витрат при утриманні, знаходиться на пасовищі більше 200 днів на рік та має дієтичне «мармурове» м’ясо.

У перспективі компанія планує експортувати «мармурове» м’ясо до країн ЄС.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!