«Молокія» виборола золото від професійних дегустаторів на Favorite Food&Drinks

Йогуртові соуси та двошарові йогурти «Молокія» отримали золото на єдиному в Україні міжнародному професійному дегустаційному конкурсі Favorite Food&Drinks.
Про це повідомили в молочній компанії.
Цьогоріч компанія вперше взяла участь у дегустаційному конкурсі та подала дві категорії продукції: йогуртові соуси огірок ‒ кріп і томат ‒ базилік, а також йогурти на подушці з ягід зі смаками чорниця, вишня, полуниця.
Незалежне журі було представлено 30 експертами: представниками провідних торговельних мереж, АЗК і HoReCa, галузевих асоціацій і профільних вишів, а також фахівцями з якості й безпечності харчових продуктів, технологами. Протягом двох днів вони оцінювали 219 зразків продукції від 39 постачальників у 14 номінаціях.
Продукти оцінювали без розкриття бренду, а виключно за органолептичними характеристиками: смак, запах, текстура, зовнішній вигляд.
«Ми активно ведемо переговори з ключовими національними мережами, щоб забезпечити максимальну доступність наших продуктів для споживачів. Плануємо активності та проведення дегустацій у торговельних точках», ‒ зазначила Ірина Бєлікова, директорка з продажів «Молокія».
Як повідомлялося, йогуртовий соус «Молокія» потрапив у шортлист World Food Innovation Awards 2025.