Тваринництво

МХП збільшив виробництво курятини

Поділитись:
МХП збільшив виробництво курятини

У четвертому кварталі 2016 року потужності з виробництва м’яса птиці у компанії Миронівський хлібопродукт  (МХП) зросли на 11%, і становили 148 039 тонн (порівняно із 133 878 тонн у четвертому кварталі 2015 року).  

Про це повідомляється у звіті, оприлюдненому компанією.

Середня ціна на м’ясо птиці, що виробляється на підприємствах МХП зросла на 9% у порівняні із аналогічним періодом минулого року і становила 31,8 грн./кг без ПДВ (четвертий квартал 2015 року – 29,8 грн./кг без ПДВ).

 

Завдяки збільшенню продажів до країн Близького Сходу, Північної Африки, ЄС та Африки експорт виробленого компанією м’яса птиці за вказаний період також зріс – на 65%, до 48 034 тонн (29 043 тонн у 4 кв. 2015 року).

AgroTimes

Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!
  • 100 найкращих аграрних підприємств України
  • Експертна рада проекту «Аграрна Еліта України - 2019»
  • 100 найкращих аграрних підприємств України, за номінаціями