Тваринництво

Готові до вживання продукти знову повертають свою популярність

Готові до вживання продукти знову повертають свою популярність

Протягом найближчих трьох років готова до вживання їжа буде основним чинником зростання м’ясопереробної промисловості.

Про це йдеться у звіті про стан ринку від Technavio, повідомляє euromeatnews.

Очікується, що 9% сукупного середньорічного темпу зростання забезпечить приріст у розмірі $226,37 млрд протягом наступних трьох років, незважаючи на нинішню складну ситуацію, спричинену пандемією COVID-19.

Потреба в харчових напівфабрикатах відіграватиме важливу роль на ринку переробленого червоного м’яса, оскільки, як очікується, на такі продукти зростатиме попит у Європі, на Близькому Сході, в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні та Африці.

Азія збереже високі темпи попиту, забезпечивши понад 31% зростання, очікуваного на цьому ринку. Фактично деякі ознаки зростання вже помітні на китайському ринку, де споживачі повертаються до своїх звичок купувати продукти харчування швидкого приготування.

Також найближчими роками значну роль на ринку відіграватимуть інновації в галузі пакування.

Очікується, що нинішня ситуація фрагментації ринку, коли кілька гравців займають більшу його частину, пришвидшиться і відкриє величезні можливості для зростання для кожного задіяного в цьому бізнесі підприємства.

Водночас на американському ринку переробленого м’яса протягом наступних трьох років спостерігатиметься 1%-й сукупний середньорічний темп зростання за збільшення  споживання приблизно на 50 тис. тонн.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!