Тваринництво

Експортна ціна сухого жовтка майже вдвічі вища за внутрішню

Експортна ціна сухого жовтка майже вдвічі вища за внутрішню

На експортних ринках бракує сухого жовтка. Тому серед продуктів переробки курячого яйця сьогодні мають найбільший попит сухі яєчні продукти.

Про це розповів журналу «Наше птахівництво» заступник директора компанії Євген Хайлов.

Мають попит рідкі яєчні продукти: яйце розбивається, пастеризується, гомогенізується й охолоджується. Потім у спеціальних ємностях реалізовується по всіх країнах.

«Внутрішній ринок продуктів переробки курячого яйця поки що розвинений недостатньо, – додав він. – В Україні має попит рідкий білок, його закуповують кондитерські підприємства».

Продавати ж сухі яєчні продукти в Україні не вигідно, бо ціна дуже низька, зауважив Євген Хайлов. Ціна на експорт майже вдвічі більша.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!