Тваринництво
Головне:
Тваринництво

До 2022 року ринок свіжого пакованого м’яса стабільно зростатиме

Meat-Inform
Джерело:
Meat-Inform
Поділитись:

На ринках Північної й Латинської Америки, Західної та Східної Європи щорічне зростання продажів пакованого свіжого м’яса протягом наступних трьох років становитиме 3,19%.

Згодом зростання почнеться і в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні (крім Японії), йдеться у результатах аналізу від Market Growth Analysis.

Хоча свіже м’ясо має коротший термін зберігання, нові технології для збереження його свіжості, кольору та якості сприятимуть зростанню цього сегмента ринку.

Очікується, що такі технології, як модифікована атмосфера та вакуумні біоупакови домінуватимуть на ринку вже за кілька років.

Скорочення витрат на транспортування, збільшення терміну зберігання, покращення запасів, мінімізація втрати ваги через смакові якості та випаровування внаслідок контрольованого старіння – це лише кілька важливих переваг ефективного паковання свіжого м’яса.

Підвищення уваги до екологічних проблем, пов’язаних зі шкідливим впливом відходів пакування та підвищення обізнаності щодо глобального потепління, викликають попит на інновації в технологіях виробництва пакувального матеріалу, що підлягає переробленню та біологічному розкладу, наприклад полімерів на біологічній основі, до складу яких входять PHA. Саме ці зміни мають врахувати розробники пакувань, щоб збільшити кількість такого м’яса на ринку.

Як повідомлялося, загальне виробництво м’яса в Україні в 2019 році, за очікуваннями ФАО, зросте на 6%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело:
Meat-Inform
Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: