Тваринництво
Головне:
Тваринництво

Для інкубації найефективніше використовувати яйця, що зберігалися 5-9 днів

AgroTimes
Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Якість інкубаційних яєць після збирання втрачається, якщо не забезпечити їм правильні умови зберігання.

Температура свіжознесених яєць близька до температури несучки – приблизно +41-42 °С. Одразу після збирання їх потрібно перенести в камеру охолодження й тримати до стану фізіологічного нуля.

Опісля яйця слід розмістити на пластикових лотках і забезпечити в них рівномірну циркуляцію повітря. Щойно яйця будуть готові до транспортування до інкубаторію, їх можна помістити в картонні лотки й упакувати в коробки або ж покласти в інкубаційні лотки та перевозити в транспортних візках. Найефективніше використовувати для інкубації яйця, що зберігалися 5-9 днів. Далі – чим більшим буде термін зберігання, тим нижчим буде відсоток виводимості й гіршою – якість молодняку.

Раніше повідомлялося, яким чином компанія «Чікен-Люкс» досягає 80-88% однорідності стада курчат-бройлерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: