Тваринництво
Головне:
Тваринництво

Ціни на українську свинину та курятину падають, на яловичину – зростають

Ціни на українську свинину та курятину падають, на яловичину – зростають

На початку жовтня закупівельні ціни на свинину та курятину в Україні знизилися в середньому на 3%.

Станом на 2 жовтня середня ціна свинини м’ясних порід живою вагою коливалася від 47 до 48 грн/кг, що на 1-2 грн/кг нижче, ніж у вересні.

Ціна курятини також знизилась у середньому на 2-3 грн/кг, вартість охолодженої тушки перебувала в межах 46-48 грн/кг.

Однією з причин зниження цін на початку жовтня стало збільшення темпів забою свиней восени, однак помітним є скорочення попиту на свинину та курятину з боку переробників через їх високу вартість і перехід на яловичину.

Збільшення темпів торговельної активності зумовило подорожчання яловичини на 2-5%, середня відпускна ціна цього виду м’яса наразі складає 82,30 грн/кг, проти 80,7 грн/кг у вересні.

Український клуб аграрного бізнесу

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Журнали