«Авангард» у І півріччі скоротив виробництво сухих яєчних продуктів на 34%
Агрохолдинг «Авангард» у І півріччі 2019 року виробив 2,38 тис. тонн сухих яєчних продуктів – на 34% менше порівняно з аналогічним періодом минулого року.
Про це повідомили у компанії.
Обсяг реалізації сухих яєчних продуктів склав 2,28 тис. тонн, що також на 34% менше проти І півріччя 2018 року.
На експорт «Авангард» відправив 1,59 тис. тонн сухих яєчних продуктів, що на 46% менше, ніж за січень-червень минулого року.
Середня ціна реалізації сухих яєчних продуктів зросла на 4% порівняно з аналогічним періодом минулого року – до $3,84/кг.
Додати коментар